jump to navigation

Selamat Ulangtahun Kelahiran May 15, 2009

Posted by menadahhidayah in Uncategorized.
trackback

Saban tahun ia menjelma, pelbagai ucapan diterima. Ucapan ikhlas mahupun sindiran semuanya di ucapkan terima kasih jua. Namun saya ingin meminta pertolongan, agar ucapan ulangtahun kelahiran ini diucapkan kepada saya untuk tahun-tahun seterusnya berbunyi begini…akhirat2

Terima kasih…. ikhlas dari saya.

Comments»

1. Ghaz - May 17, 2009

Ya Rafei;

Mula mula aku nak call kau and wish kau Happy Birthday …

Tapi bila fikir fikirkan lak … Rasullah SAW hanya menyambut dua perayaan ajer … and dia tak pernah pun nak wish orang on his birthday, aku ala ala macam tak apa ler …

Since birthday kau dah lepas …

Aku senantiasa mendoakan agar kau di rahmati dan diberkati hidup oleh Allah … agar setiap detik dan tika dirahmati ….

Yang pasa gossip tuh …. memang betul pun … and it is not a gossip pun … aku memang ada cerita ceriti kat kawan kawan semua ….

menadahhidayah - May 20, 2009

Assalamualaikum,

terima kasih Ghaz, semoga anta sekeluraga juga dirahmati dan diberkati Allah sentiasa. Amin.

2. saf seperjuangan,mar - May 28, 2009

Ya Allah..macamana aku boleh lupa hari kelahiran ikhwan aku nie..maklumlah,,aku makin bz mengurus sikakak yang hari2 menangis dan siadik yang tak kurang hebatnya..

anyway…Pie…Moga anjakan umur kita setiap tahun akan mmbawa peruabahn besar dalam diri…semakin matang..semakin tabah…semakin kuat,semakin bertambah imanmu….
semakin banyak teman2 yang beriman mendampingimu..semakin tinggi ilmu dan semakin istiqamah menyebarkannya….

ikhwan,…mg menjadi yang terbaik untuk agamamu,…keluargamu….dirimu…dan sesiapa saja yang bersamamu…..

Mudah2n hidupmu penuh dengan mawaddah warahmah…dalam menuju misi akhirat yang satu!

menadahhidayah - June 7, 2009

Terima kasih…. biasalah, ente ada 2 org sudah baa yang boleh mendoakan ente masuk syurga bersama hubby ente. Jaga bebaik bah… semoga ente sekeluarga juga kekal dalam lindungan dan rahmat Allah.

3. cik feza leeds - June 6, 2009

salam,

pekabor? aku kabor bz dgn mcm2…hehehe.

apa2 pun, aku totap nak ucapkan:

HAPPY BELATED BIRTHDAY

semoga panjang umur dan dirahmati Allah SWT selalu…

menadahhidayah - June 7, 2009

Terima kasih Cik Feza, Semoga ente juga didalam rahmah dan lindungan Allah sentiasa.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: